Despre pensiune...

Povestea Noastră

Povestea noastră începe în 2010 când ne-am decis să punem bazele pensiunii pentru a putea împărtăși cu voi liniștea și peisajele deosebite pe care această zonă le oferă.
Ne-am ghidat după ceea ce noi ne-am dorit să găsim la o pensiune când mergem în vacanță și astfel am creat 8 camere spațioase, decorate în stilul rustic specific zonei, cu paturi confortabile și ferestre generoase care să primească razele soarelui și în același timp să ofere peisaje deosebite, menite să transmită energia naturii. Camerele au băi private cu cabină de duș, dotate cu toate cele necesare iar la parter există o bucătărie bine utilată și un salon pentru servit masă.
Wi-Fi-ul este disponibil in toată pensiunea.
Un alt aspect important pentru noi este curtea mare unde veți găși o terasă amenajată cu grătar și un loc de joacă pentru cei mici. Parcarea este privată și gratuită!

Camerele Noastre

Pensiunea noastră va pune la dispoziție 4 camere duble, 3 camere triple și una single, mobilate în stil rustic și foarte confortabil. Ideale pentru familii și prieteni.

Salon pentru Petreceri

La parter este amenajat un salon cu capacitate de 30 de persoane pentru servit masa sau organizat petreceri.
Locul unde voia bună și distracția sunt la ele acasă!

8.5+ Pe Booking

Oaspeții noștri ne-au apreciat pentru curățenie, confort, ospitalitate cât și pentru locația primitoare și grădina amenajată pentru întreaga familie.

Plata cu Tichete de Vacanță

Acceptăm plata cash, card dar și cu tichete de vacanță, suport hârtie cât și în format electronic, pentru că tu să te poți bucura de vacanță.

Servicii de luat masa

Puteți opta pentru un mic dejun continental delicios. În plus, dacă va doriți noi putem găti preparate tradiționale delicioase pentru voi. De asemenea dacă sunteți pasionați va puteți relaxa pregătind chiar dvs. un grătar pentru cei dragi!